• Göbələkli plov resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10823

Tarix : 6.07.2016, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Aş - Plov

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
1 ədəd soğan
1 xörək qaşığı duru yağ
100 qr. düyü (1/2 su stəkanı)
400 qr. göbələk
1 +1 / 2 su stəkanı ət suyu
2 xörək qaşığı holland pendiri (rəndələnmiş)
doğranmış cəfəri

Hazırlanması:
Soğanı doğrayın, bitki yağında qızardın.
Düyünü əlavə edib qovurmağa davam edin.
Göbələkləri incə incə doğrayın.
Ət suyu ilə düyünü əlavə edib ağzını bağlayın.
Plovu 20 dəqiqə aşağı istilik üzərində bişirin.
Duz, qara bibər qataraq dadlandırın.
Üzərinə pendir və cəfəri səpin.
Xörəyimiz hazırdır.

Nuş olsun!

Etiketlər: cəfəri, əlavə, qaşığı, stəkanı, doğrayın, xörək, üzərində, bişirin, istilik, dəqiqə, bağlayın, Plovu, bibər, aşağı, dadlandırın, Xörəyimiz, hazırdır, olsun, səpin, pendir
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN