• Göbələkli plov resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16167

Tarix : 6.07.2016, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Aş - Plov

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1 ədəd soğan
1 xörək qaşığı duru yağ
100 qr. düyü (1/2 su stəkanı)
400 qr. göbələk
1 +1 / 2 su stəkanı ət suyu
2 xörək qaşığı holland pendiri (rəndələnmiş)
doğranmış cəfəri

Hazırlanması:
Soğanı doğrayın, bitki yağında qızardın.
Düyünü əlavə edib qovurmağa davam edin.
Göbələkləri incə incə doğrayın.
Ət suyu ilə düyünü əlavə edib ağzını bağlayın.
Plovu 20 dəqiqə aşağı istilik üzərində bişirin.
Duz, qara bibər qataraq dadlandırın.
Üzərinə pendir və cəfəri səpin.
Xörəyimiz hazırdır.

Nuş olsun!


Etiketlər: cəfəri, əlavə, qaşığı, stəkanı, doğrayın, xörək, üzərində, bişirin, istilik, dəqiqə, bağlayın, Plovu, bibər, aşağı, dadlandırın, Xörəyimiz, hazırdır, olsun, səpin, pendir
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN