• Qazan kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 642

Tarix : 28-06-2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Kabablar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Adam başına 300 qram qoyun əti
20 qram quyruq – yağı
25 qram nar
2 ədəd soğan
5 qram göyərti
Duz, istiot

Hazırlanması:
Qoyun əti tikələrə doğranıb quyruq yağı ilə qalaylı mis qazanda qovrulur, istiot, duz yada qovrulmuş soğan qatılır.
Xörəyin hazır olmsına az qalmış xörəyə yetişmiş nar dənələri əlavə olunur və üstünə göyərti səpilir.
Süfrəyə çəkilən zaman qazan kababı boşqaba çəkilir.
Mövsümdən asılı olaraq süfrəyə xiyar, pomidor qoyulur.

Nuş olsun!
Etiketlər: quyruq, göyərti, soğan, istiot, çəkilən, qazan, zaman, Süfrəyə, əlavə, dənələri, olunur, üstünə, səpilir, kababı, Mövsümdən, xiyar, pomidor, qoyulur, olsun, süfrəyə
BİZİ İZLƏYİN