• Şam kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 19 570

Tarix : 29-06-2016, 09:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Kabablar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Quzu əti – 500 q
Quyruq – 200 q
Baş soğan – 2 ədəd
Limon suyu – 2 x.q.
Alça – 9 ədəd
Acı bibər – 4 ədəd
Pomidor – 7 ədəd
Duru yağ
Duz, istiot

Hazırlanması:
Quzu əti quyruq və baş soğanla ətçəkən maşınından keçirilir.
Çəkilmiş ətə limon suyu, duz, istiot vurulub qarışdırılır.
Ət farşından lülələr hazırlanır və yağlanmış listə pomidor, bibər, alça ilə yığılıb 180 dərəcəyədək qızdırılmış sobada 25 dəq. bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, bibər, hazırlanır, yağlanmış, lülələr, farşından, vurulub, qarışdırılır, olsun, listə, qızdırılmış, sobada, dərəcəyədək, yığılıb, limon, pomidor, bişirilir, keçirilir, Quyruq, soğanlı
BİZİ İZLƏYİN