• Quyruqla badımcan kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17 168

Tarix : 28-06-2016, 09:00

Bölmə : Quru yeməklər / Kabablar / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Badımcanlar – 8-10 əd.,
Quyruq – 500 q,
Duz – zövqə görə

Hazırlanması:
Badımcanlar yuyulur, qurulanır, tumluğu çıxarılır və ortası uzunua çərtilir.
Çərtilmiş yerə bir az duzlanmış quyruq qoyulur.
Badımcanları şişə taxarkən çalışmaq lazımdır ki, şiş quyruğu da dəlib keçsin.
Şişə taxılmış hazır badımcanlar manqala qoyulub qızardılır.
Ət kababı ilə birlikdə süfrəyə verilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: Badımcanlar, keçsin, taxılmış, hazır, dəlib, quyruğu, çalışmaq, lazımdır, badımcanlar, taxarkən, manqala, süfrəyə, verilir, olsun, birlikdə, kababı, qoyulub, qızardılır, Badımcanları, qoyulur
BİZİ İZLƏYİN