• Hinduşka salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 178

Tarix : 3-07-2016, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər / Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
qaynadılmış hinduşka əti (file)
qırmızı bolqar bibəri
5 göy soğan
5 yumurta
pendir 150 qramm
mayonez və yaxud zeytun yağı.

Hazırlanması:
Qaynadılmış hinduşka filesini əlimizlə kiçik tikələrə qoparıb ayırırıq,
bibər uzunsov şəkildə doğranır,
pendir sürtgəcdən keçirilir,
soğan və yumurta doğranır hamısı qarışdırılır.
Üstünə zeytun yağı və yaxud mayonez tökülür.
Kimin necə xoşuna gəlirsə.

Nuş olsun!
Etiketlər: pendir, yumurta, yaxud, zeytun, doğranır, soğan, mayonez, hinduşka, keçirilir, sürtgəcdən, olsun, uzunsov, şəkildə, hamısı, Üstünə, tökülür, xoşuna, bibər, gəlirsə, Kimin
BİZİ İZLƏYİN