• Hinduşka salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12678

Tarix : 3.07.2016, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər, Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
qaynadılmış hinduşka əti (file)
qırmızı bolqar bibəri
5 göy soğan
5 yumurta
pendir 150 qramm
mayonez və yaxud zeytun yağı.

Hazırlanması:
Qaynadılmış hinduşka filesini əlimizlə kiçik tikələrə qoparıb ayırırıq,
bibər uzunsov şəkildə doğranır,
pendir sürtgəcdən keçirilir,
soğan və yumurta doğranır hamısı qarışdırılır.
Üstünə zeytun yağı və yaxud mayonez tökülür.
Kimin necə xoşuna gəlirsə.

Nuş olsun!
Etiketlər: pendir, yumurta, yaxud, zeytun, doğranır, soğan, mayonez, hinduşka, keçirilir, sürtgəcdən, olsun, uzunsov, şəkildə, hamısı, Üstünə, tökülür, xoşuna, bibər, gəlirsə, Kimin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN