• Limonlu və Fıstıqlı Makaron resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9655

Tarix : 12.07.2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Makaron yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
1 su stəkanı cəfəri
1/2 su stəkanı sızma zeytun yağı
2 limon qabığı, çox incə jülyen doğranmış
1/2 paket antep fıstığı, yüngül qovrulmuş
duz
1 çimdik qara bibər
1 limon (zövgə görə görə)

Hazırlanması:
Göyərtiləri kiçik doğrayıb geniş bir qaba qoyun.
Zeytun yağını, limon qabıqlarını və fıstıqları əlavə edib qarışdırın.
Duzunu əlavə edərək üzərini bağlayın.
Otaq istiliyində 2 saat qədər salayın.
Makaronu qaynadın. Suyundan 1 stəkan saxlayib qalanını süzün.
Soyuq su ilə yaxalamadan ayırdığınız su və fıstıqlı və limonlu sous ilə qarışdırın.
Qaba töküb bir az limon suyu və qara bibər səpin.
Makaronumuz hazirdir.

Nuş olsun!

Etiketlər: limon, bibər, Makaron, stəkanı, əlavə, qarışdırın, fıstıqları, salayın, qaynadın, Makaronu, qədər, istiliyində, Duzunu, edərək, üzərini, Suyundan, bağlayın, qalanını, töküb, limonlu
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN