• Kalamarlı makaron resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9427

Tarix : 12.07.2016, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər, Makaron yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
500 qram linguini makaron
1 kg Kalamar
2 Diş Sarımsaq
2 dənə pomidor
cəfəri
1 əd. qırmızı acı bibər
zeytun yağı
duz
qara bibər

Hazırlanması:
Kalamarlarımızı təmizlədikdən sonra halqa şəklində doğrayırıq.
Sonrasında zeytun yağında qızartdığımız sarımsağı və bibərləri qızardıb kalamalarlara əlavə edirik.
Kalamarları 10 15 dəq bişirdikdən sonra qabıqları soyulmuş kub şəklində hazırlanmış pomidorları əlavə edərək 35 40 dəq. qədər bişirməyə buraxın.
Linguini makaronlarını paketin üzərindəki qaydalara uyğun bişirib hazir kalamar sousumuzu üzərinə əlavə edirik.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, şəklində, sonra, zeytun, edirik, bibər, pomidorları, hazırlanmış, soyulmuş, bişirdikdən, qızardıb, kalamalarlara, Kalamarları, edərək, qabıqları, qədər, hazir, bişirib, kalamar, sousumuzu
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN