• Qarnıyarıq türk börəyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13907

Tarix : 25.06.2014, 01:36

Bölmə : Quru yeməklər, Börəklər

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 stəkan qatıq
1 stəkan zeytun yağı
1 yumurta ağı
Sarısı isə sonda üstünə
Qabartma tozu
Un aparana qədər

İçlik:
Mal ətindən qiymə

Hazırlanması:
Qatıq, zeytun yağı, yumurta ağı, qabartma tozu və un yoğrulur, hazırlanan xəmirdən kiçik-kiçik kündələr götürüb əlimiznən açıb içərisinə qiymə qoyulur və peraşki formasında bükülür.
Listə düzülür və üzərinə yumurta sarısı vurulur. Bıçaqla orta hissəsi yarılır. 180 dərəcədə bişirilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: yumurta, qiymə, zeytun, kiçik, stəkan, Listə, düzülür, bükülür, peraşki, qoyulur, içərisinə, formasında, vurulur, dərəcədə, bişirilir, olsun, yarılır, hissəsi, sarısı, əlimiznən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
tutu666
hazirlamiwam superdi)))
2 iyul 2014 17:12
1
ALLAHım, məni sən qaldır ki, kimsələr yıxa bilməsiN...
BİZİ İZLƏYİN