• Qarnıyarıq türk börəyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21 332

Tarix : 25-06-2014, 01:36

Bölmə : Quru yeməklər / Börəklər

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 stəkan qatıq
1 stəkan zeytun yağı
1 yumurta ağı
Sarısı isə sonda üstünə
Qabartma tozu
Un aparana qədər

İçlik:
Mal ətindən qiymə

Hazırlanması:
Qatıq, zeytun yağı, yumurta ağı, qabartma tozu və un yoğrulur, hazırlanan xəmirdən kiçik-kiçik kündələr götürüb əlimiznən açıb içərisinə qiymə qoyulur və peraşki formasında bükülür.
Listə düzülür və üzərinə yumurta sarısı vurulur. Bıçaqla orta hissəsi yarılır. 180 dərəcədə bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: yumurta, qiymə, zeytun, kiçik, stəkan, Listə, düzülür, bükülür, peraşki, qoyulur, içərisinə, formasında, vurulur, dərəcədə, bişirilir, olsun, yarılır, hissəsi, sarısı, əlimiznən
BİZİ İZLƏYİN