• Pendirli kartof roqalikləri resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10314

Tarix : 25.07.2016, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Börəklər, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
xəmir:
200 q kartof
100 q un (bir qədər çox da gərək ola bilər)
duz
3 x.q. sürtgəcdən keçirilmiş parmezan

:
pendir

bitki yağı (qızartmaq üçün)

Hazırlanması:
Kartofu suda tam bişirin. Püre halına salıb otaq temperaturunadək soyudun. Parmezan, duz, un qatıb yumşaq, ələ yapışmayan xəmir yoğurun.

Un səpilmiş masada xəmiri yayın. Üçbucaqlara doğrayın. Enli tərəfinə pendir qoyub roqalik kimi bükün.
Dərin balaca qazana bitki yağı töküb möhkəm qızdırın. Roqalikləri bu yağda qızılı rəng alanadək qızardın.
Artıq yağını çəkməsi üçün kağız salfetlərin üzərinə düzün.

Nuş olsun!

Etiketlər: pendir, xəmir, bitki, qazana, möhkəm, qızdırın, töküb, Dərin, qoyub, tərəfinə, roqalik, bükün, Roqalikləri, balaca, qızılı, kağız, salfetlərin, üzərinə, düzün, çəkməsi
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN