• Çörək çanağında omlet resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6339

Tarix : 31.07.2016, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Hamburger çörəyi,
Qırmızı bibər,
göbələk,
yaşıl soğan,
sucuq,
yumurta,
Holland pendiri,

Hazırlanması:
Hamburger çörəklərinin içini tamamən oyun.
Yumurtanı əvvəlcə yuyun.
Sonra isə yumurtanın ağını və sarısını sındırıb ayırın.
Qalan ərzaqları doğrayın və yumurtanın ağıyla qarışdırın.
Hazırladığınız içliyi çörəyin içinə qoyun və üzərinə isə yumurtanın sarısını əlavə edin.
Hazırladığınız çörək çanağında omleti 200 dərəcə qızdırdığınız fırında bişirin.
Omlet bişdikdən sonra bir az sərtləşmiş olur.
Ona görə də fırından çıxdıqdan sonra omletin üzərinə bir kətan dəsmal örtün.
Belə vəziyyətdə omletləri 10 dəqiqə saxlayın.
Bundan sonra omleti servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: yumurtanın, sonra, Hamburger, Hazırladığınız, üzərinə, omleti, sarısını, çanağında, qızdırdığınız, fırında, içliyi, dərəcə, bişirin, çörəyin, əlavə, Omlet, çörək, içinə, qoyun, sərtləşmiş
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica