• Portağalla toyuq qızartması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 813

Tarix : 4-08-2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1 portağalın şirəsi + bir neçə portağal dilimi
1 x.q. bal
1 ç.q. karri
duz
0,5 ç.q. qırmızı istiot
2 x.q. bitki yağı
700 q toyuq əti

Hazırlanması:
Marinad üçün olan bütün ərzağı qarışdırın. Toyuq ətini doğrayıb bu marinadda 2 saat saxlayın.

Formaya yığıb 220 dərəcə qızdırılmış sobada 30-40 dəqiqə bişirin.

İstənilən qarnirlə süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: dərəcə, qızdırılmış, yığıb, Formaya, marinadda, saxlayın, sobada, dəqiqə, süfrəyə, bilərsiniz, qarnirlə, İstənilən, bişirin, doğrayıb, ətini, qırmızı, istiot, karri, dilimi, şirəsi
BİZİ İZLƏYİN