• Tərəvəzli ət yeməyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11567

Tarix : 2.07.2014, 23:07

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Mal əti – 680 qr.
Buğda unu – 2 x/q.
Bitki yağı – 1 x/q.
Mal ətinin bulyonu – 1 stəkan
Doğranmış soğan – ¼ stəkan
Kartof – 6 ədəd
Kök – 2 ədəd
Kərəviz
Qara üyüdülmüş istiot – 2 çimdik və duz

Hazırlanması:
Əti kiçik tikələrə ayırın, una batırın.
Tavanı qızdırın və yağı əlavə edin. Əti tavada pörtlədin.
Sonra bulyonu və xırda doğranmış soğanı əlavə edin.
Qaynatdıqdan sonra odu söndürüb, qazanın qapağını qoyub, 1 saat gözləyin.
Doğranmış tərəvəzləri və qara istiotu duzu əlavə edin.
Yenidən qapağı örtüb, daha 30 dəqiqə qaynadın.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, stəkan, bulyonu, Doğranmış, söndürüb, qazanın, qapağını, sonra, Qaynatdıqdan, xırda, qoyub, soğanı, doğranmış, istiotu, dəqiqə, qaynadın, olsun, örtüb, qapağı, tərəvəzləri
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica