• Tərəvəzli ət yeməyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 23490

Tarix : 2.07.2014, 23:07

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Mal əti – 680 qr.
Buğda unu – 2 x/q.
Bitki yağı – 1 x/q.
Mal ətinin bulyonu – 1 stəkan
Doğranmış soğan – ¼ stəkan
Kartof – 6 ədəd
Kök – 2 ədəd
Kərəviz
Qara üyüdülmüş istiot – 2 çimdik və duz

Hazırlanması:
Əti kiçik tikələrə ayırın, una batırın.
Tavanı qızdırın və yağı əlavə edin. Əti tavada pörtlədin.
Sonra bulyonu və xırda doğranmış soğanı əlavə edin.
Qaynatdıqdan sonra odu söndürüb, qazanın qapağını qoyub, 1 saat gözləyin.
Doğranmış tərəvəzləri və qara istiotu duzu əlavə edin.
Yenidən qapağı örtüb, daha 30 dəqiqə qaynadın.

Nuş olsun!


Etiketlər: əlavə, stəkan, bulyonu, Doğranmış, söndürüb, qazanın, qapağını, sonra, Qaynatdıqdan, xırda, qoyub, soğanı, doğranmış, istiotu, dəqiqə, qaynadın, olsun, örtüb, qapağı, tərəvəzləri
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN