• Göbələkli omlet resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11944

Tarix : 2.07.2014, 23:10

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
6 ədəd yumurta
1,5 stəkan süd
4 x.q. un
200-300 qram göbələk (şampinyon)
2 ədəd soğan
Duz, istiot
Göyərti

Hazırlanması:
Boşqabda yumurtataları sındırıb, üzərinə süd, duz, un əlavə edib, yaxşıca qarışdırın.
Hazırlanmış qarışıqdan bitki yağında qızdırılmış tavaya töküb, omlet bişirin.
Soyumuş omleti 8-10 sm ölçüdə kvadrat formasında doğrayın.
Soğanı xırda-xırda doğrayıb, yağda qızardın.
Göbələkləri bişirib, qızardılmış soğanın üzərinə əlavə edib, 5 dəqiqə ərzində bişirin.
Kvadrat formasında doğranılmış omleti boşqaba düzüb, üzərinə isə qızardılmış göbələyi yerləşdirin.
Süfrəyə verərkən göyərti və müxtəlif tərəvəzlərlə bəzəyə bilərsiz.

Nuş olsun!

Etiketlər: üzərinə, bişirin, əlavə, qızardılmış, omleti, formasında, xırda, soğanın, ərzində, dəqiqə, qızardın, doğrayıb, yağda, Kvadrat, Göbələkləri, bişirib, boşqaba, tərəvəzlərlə, müxtəlif, bəzəyə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN