• Zeytun yağlı kərəviz resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 066

Tarix : 9-08-2016, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
1 kq kərəviz
1 ədə portağalın suyu
2 ədəd baş soğan
1 ədə kök
Şüyüd
1 stəkan zeytun yağı
Duz zövqə görə

Hazırlanması:
Kərəvizlər soyulub halqavari doğranılıb yuyulur. Soğan və kök halqavari doğranılır, kərəvizlər tavaya düzülür. Ortalarına kök və soğan yerləşdirilir. Üstünə zeytun yağı tökülür. Şəkər, duz və portağal suyu əlavə edilərək, orta alovda 20 dəqiqə bişirilir. Soyuduqdan sonra şüyüdlə bəzədilib süfrəyə verilir.

Qeyd: Qaynadılmış kartof və yaşıl noxud da əlavə edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: zeytun, əlavə, soğan, halqavari, Soyuduqdan, sonra, bişirilir, alovda, portağal, edilərək, şüyüdlə, dəqiqə, süfrəyə, noxud, bilərsiniz, olsun, yaşıl, kartof, Şəkər, verilir
BİZİ İZLƏYİN