• Krevetkalı spagetti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 201

Tarix : 9-08-2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri / Makaron yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
spagetti,
zeytun yağı,
sarımsaq,
cəfəri,
limon suyu,
limon,
duz istiot.

Hazırlanması:
Qazanda su qaynadılır, sonrada suya duz və zeytun yağı qataraq spagettiler bişirilir. Bişəndən sonra spagettiler süzülür. Ayrı bir geniş bir tavada təmizlənmiş krevetkalar duz, istiot və əzilmiş sarımsaqla qızardırılır və sonrada üzərinə doğranmış cəfəri və limon suyu əlavə olunur. Hazır olan krevetkaların üstünə spagetti qatılır.

Limon suyunun əvəzinə 200 qram xama da istifadə edə bilərsiniz. Bu zaman da olduqca dadlı bir şam yeməyi alınır.

Nuş olsun!
Etiketlər: limon, istiot, spagetti, sonrada, spagettiler, cəfəri, zeytun, qatılır, Limon, əlavə, üstünə, krevetkaların, Hazır, suyunun, olunur, əvəzinə, olduqca, dadlı, yeməyi, alınır
BİZİ İZLƏYİN