• Krevetkalı spagetti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9065

Tarix : 9.08.2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri, Makaron yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
spagetti,
zeytun yağı,
sarımsaq,
cəfəri,
limon suyu,
limon,
duz istiot.

Hazırlanması:
Qazanda su qaynadılır, sonrada suya duz və zeytun yağı qataraq spagettiler bişirilir. Bişəndən sonra spagettiler süzülür. Ayrı bir geniş bir tavada təmizlənmiş krevetkalar duz, istiot və əzilmiş sarımsaqla qızardırılır və sonrada üzərinə doğranmış cəfəri və limon suyu əlavə olunur. Hazır olan krevetkaların üstünə spagetti qatılır.

Limon suyunun əvəzinə 200 qram xama da istifadə edə bilərsiniz. Bu zaman da olduqca dadlı bir şam yeməyi alınır.

Nuş olsun!

Etiketlər: limon, istiot, spagetti, sonrada, spagettiler, cəfəri, zeytun, qatılır, Limon, əlavə, üstünə, krevetkaların, Hazır, suyunun, olunur, əvəzinə, olduqca, dadlı, yeməyi, alınır
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN