• Toyuq çığırtması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 32 387

Tarix : 13-07-2014, 18:08

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Kənd çolpası – 2 ədəd
Baş soğan – 10 ədəd
Yumurta – 15 ədəd
Kərə yağı – 200 q
Abqora – 50 q
Duz, istiot

Hazırlanması
Çolpa tikələrə bölünür, yuyulur və xırda doğranılmış soğanla kərə yağında qovrulur, duz və istiot vurulur.
Çolpa bişənə yaxın üzərinə yaxşı çalınmış yumurta əlavə edilir
Qarışdırmadan üzərinə abqora gəzdirilir və yağa düşənədək bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, istiot, Çolpa, çalınmış, yumurta, yaxşı, olsun, yaxın, əlavə, edilir, bişirilir, gəzdirilir, bişənə, Qarışdırmadan, düşənədək, qovrulur, Hazırlanması, tikələrə, Abqora
BİZİ İZLƏYİN