Tərkibi:Kənd çolpası – 2 ədəd
Baş soğan – 10 ədəd
Yumurta – 15 ədəd
Kərə yağı – 200 q
Abqora – 50 q
Duz, istiot
HazırlanmasıÇolpa tikələrə bölünür, yuyulur və xırda doğranılmış soğanla kərə yağında qovrulur, duz və istiot vurulur.
Çolpa bişənə yaxın üzərinə yaxşı çalınmış yumurta əlavə edilir
Qarışdırmadan üzərinə abqora gəzdirilir və yağa düşənədək bişirilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, istiot, Çolpa, çalınmış, yumurta, yaxşı, olsun, yaxın, əlavə, edilir, bişirilir, gəzdirilir, bişənə, Qarışdırmadan, düşənədək, qovrulur, Hazırlanması, tikələrə, Abqora