• Toyuq çığırtması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 25651

Tarix : 13.07.2014, 18:08

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Kənd çolpası – 2 ədəd
Baş soğan – 10 ədəd
Yumurta – 15 ədəd
Kərə yağı – 200 q
Abqora – 50 q
Duz, istiot

Hazırlanması
Çolpa tikələrə bölünür, yuyulur və xırda doğranılmış soğanla kərə yağında qovrulur, duz və istiot vurulur.
Çolpa bişənə yaxın üzərinə yaxşı çalınmış yumurta əlavə edilir
Qarışdırmadan üzərinə abqora gəzdirilir və yağa düşənədək bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, istiot, Çolpa, çalınmış, yumurta, yaxşı, olsun, yaxın, əlavə, edilir, bişirilir, gəzdirilir, bişənə, Qarışdırmadan, düşənədək, qovrulur, Hazırlanması, tikələrə, Abqora
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
Nurlana007
bişirenik budan pataladi bu
18 iyul 2014 12:09
3
Offline
tutu666
yumurtaya nifret edirem...
15 iyul 2014 20:56
2
ALLAHım, məni sən qaldır ki, kimsələr yıxa bilməsiN...
Offline
emis
yumurtasiz olmazmi?
14 iyul 2014 12:02
1
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN