• Zeytun yağı, sarımsaq, limon sedrası və limon şirəsi ilə Pasta resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10898

Tarix : 29.08.2016, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Makaron yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
»»500 qr Pasta
»»8 çay qaşığı zeytun yağı
»»Üyüdülmüş çili istiotu
»»½ çay qaşığı limon sedrası
»»2 xörək qaşığı limon şirəsi
»»2 diş əzilmiş sarımsaq

Hazırlanması:
Böyük qazanda duzlu suda Pastanı “aldente” halınadək qaynatmaq. Qurutmaq. Pastanı q aynatdığınız s uyun ½ h issəsini
saxlamaq. Duz və çili istiotu əlavə etmək (zövqə görə). Limon sedrasını və limon şirəsini zeytun yağı ilə birgə pastaya əlavə
etmək. Sarımsaq qatmaq.

Nuş olsun!
Etiketlər: limon, qaşığı, Pastanı, əlavə, etmək, istiotu, zeytun, aynatdığınız, issəsini, saxlamaq, zövqə, şirəsini, Sarımsaq, qatmaq, pastaya, birgə, sedrasını, Qurutmaq, Limon
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN