• Qırmızı soğan, zəfəran və yağ ilə Pasta resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2594

Tarix : 10.11.2017, 18:00

Bölmə : Quru yeməklər, Makaron yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
»»60 qr yağ
»»1 baş qırmızı soğan
»»1 çimdik zəfəran
»»125 ml ağ turş şərab
»»125 ml qaymaq
»»Qara istiot
»»500 qr Pasta

Hazırlanması:
Yağı böyük tavada orta odda əritmək.
Soğan əlavə etmək və daim qarışdıraraq yumşaq olanadək 5 dəqiqə bişirmək.
Zəfəran, zəfəranın suyunu və şərab əlavə etmək.
Su yarısından azalana qədər zəif odda 5 dəqiqə qaynatmaq.
Qaymaq əlavə etmək və qatılaşanadək 1 dəqiqə bişirmək.
Duz və istiot əlavə etmək (zövqə görə).
Eyni zamanda Pastanı böyük qazanda duzlu suda “al-dente” halınadək qaynatmaq.
Qurutmaq.
Pastanın suyunun ½ hissəsini saxlamaq.
Pastanı isti sous ilə qarışdırmaq.
Dərhal süfrəyə vermək.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, etmək, dəqiqə, bişirmək, qaynatmaq, Pastanı, böyük, istiot, »»125, şərab, qatılaşanadək, Qaymaq, duzlu, qazanda, zamanda, dente”, zövqə, Qurutmaq, Dərhal, süfrəyə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica