• Spagetti bolonez resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 930

Tarix : 27-08-2016, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər / Makaron yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
»»2 ədəd iri qırmızı bibər
»»2 diş sarımsaq
»»5 xörək qaşığı sidr qozu (qızardılmış halda tövsiyə olunur)
»»¼ çay qaşığı üyüdülmüş çili istiotu

Hazırlanması:
Bibərin qabığını və içini təmizləmək, qızartmaq.
Bibər, sarımsaq, sidr qozu, çili istiotu, sirkə və yağı yumşaq olanadək blenderdən keçirmək.
Duz və istiot əlavə etmək (zövqə görə).
Eyni zamanda pastanı böyük qazanda duzlu suda “al-dente” halınadək qaynatmaq.
Qurutmaq.
Pastanın suyunun ½ hissəsini saxlamaq.
Pastanı yenidən isti qazana qoymaq və qırmızı bibər pestosunu əlavə etmək.
Dərhal parmezanla birgə süfrəyə vermək.

Nuş olsun!
Etiketlər: istiotu, əlavə, qırmızı, qaşığı, etmək, bibər, sarımsaq, Qurutmaq, Pastanın, suyunun, qaynatmaq, halınadək, dente”, qazanda, hissəsini, duzlu, saxlamaq, parmezanla, birgə, süfrəyə
BİZİ İZLƏYİN