• Yağ, parmezan və noxud ilə Pasta resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 499

Tarix : 28-08-2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Makaron yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
»»500 qr qurudulmuş Pasta
»»125 qr dilimlərə bölünmüş yağ
»»100 qr süzgəcdən keçirilmiş Parmezan
»»Qara istiot
»»Yaşıl noxud

Hazırlanması:
Pastanı böyük qazanda duzlu suda “al-dente”halınadək qaynatmaq.
Qurutmaq.
Pastanı yenidən isti qazana qoymaq.
Pastaya yağ,parmezan, duz və istiot əlavə etmək (zövqə görə).
125 qr dondurulmuş yaşıl noxudları duzlu suda yumşaq halınadək 2 dəqiqə qaynatmaq.
Qurutmaq və dərhal isti pastaya yağ ilə birgə əlavə etmək.

Nuş olsun!
Etiketlər: Pastanı, əlavə, etmək, istiot, duzlu, Qurutmaq, qaynatmaq, qoymaq, parmezan, Pastaya, zövqə, dəqiqə, dərhal, pastaya, birgə, halınadək, yumşaq, dondurulmuş, yaşıl, noxudları
BİZİ İZLƏYİN