• Yağ, parmezan və noxud ilə Pasta resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10152

Tarix : 28.08.2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Makaron yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
»»500 qr qurudulmuş Pasta
»»125 qr dilimlərə bölünmüş yağ
»»100 qr süzgəcdən keçirilmiş Parmezan
»»Qara istiot
»»Yaşıl noxud

Hazırlanması:
Pastanı böyük qazanda duzlu suda “al-dente”halınadək qaynatmaq.
Qurutmaq.
Pastanı yenidən isti qazana qoymaq.
Pastaya yağ,parmezan, duz və istiot əlavə etmək (zövqə görə).
125 qr dondurulmuş yaşıl noxudları duzlu suda yumşaq halınadək 2 dəqiqə qaynatmaq.
Qurutmaq və dərhal isti pastaya yağ ilə birgə əlavə etmək.

Nuş olsun!
Etiketlər: Pastanı, əlavə, etmək, istiot, duzlu, Qurutmaq, qaynatmaq, qoymaq, parmezan, Pastaya, zövqə, dəqiqə, dərhal, pastaya, birgə, halınadək, yumşaq, dondurulmuş, yaşıl, noxudları
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN