• Yağ, parmezan və noxud ilə Pasta resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4747

Tarix : 28.08.2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Makaron yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
»»500 qr qurudulmuş Pasta
»»125 qr dilimlərə bölünmüş yağ
»»100 qr süzgəcdən keçirilmiş Parmezan
»»Qara istiot
»»Yaşıl noxud

Hazırlanması:
Pastanı böyük qazanda duzlu suda “al-dente”halınadək qaynatmaq.
Qurutmaq.
Pastanı yenidən isti qazana qoymaq.
Pastaya yağ,parmezan, duz və istiot əlavə etmək (zövqə görə).
125 qr dondurulmuş yaşıl noxudları duzlu suda yumşaq halınadək 2 dəqiqə qaynatmaq.
Qurutmaq və dərhal isti pastaya yağ ilə birgə əlavə etmək.

Nuş olsun!

Etiketlər: Pastanı, əlavə, etmək, istiot, duzlu, Qurutmaq, qaynatmaq, qoymaq, parmezan, Pastaya, zövqə, dəqiqə, dərhal, pastaya, birgə, halınadək, yumşaq, dondurulmuş, yaşıl, noxudları
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica