• Penne Rigate Arabyata sousu ilə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3816

Tarix : 28.09.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Makaron yeməkləri, Souslar

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Penne rigate - 500 q,
pomidor - 600 q,
sarımsaq - 2 diş,
zeytun yağı - 3 xörək qaşığı,
pekorino - 4 xörək qaşığı,
acı bibər - 1 ədəd,
cəfəri - zövqə görə,
duz - zövqə görə,
qara bibər - zövqə görə.

Hazırlanması:
1) Pomidorları 10 saniyə qaynar suda saxlayın, qabığını və toxumlarını təmizləyin və kub şəklində doğrayın.
2) Xırda-xırda doğranmış sarımsağı və qırmızı acı bibəri zeytun yağında qovurun. Pomidorları əlavə edib, 5 dəqiqə bişirin.
3) Çox miqdarda duzlu suda Penne rigate Lafarellanı "al-dente" vəziyyətinə çatanadək qaynadın, suyunu boşaldın və sousla qatın, süfrəyə gətirməzdən əvvəl üzərinə rəndələnmiş pekorino və xırda doğranmış cəfəri səpin.

Nuş olsun!

Etiketlər: zövqə, cəfəri, pekorino, Pomidorları, xırda, doğranmış, qaşığı, bibər, xörək, rigate, Penne, zeytun, çatanadək, qaynadın, vəziyyətinə, miqdarda, suyunu, duzlu, Lafarellanı, dente
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica