• Göbələk sousu makaron resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2851

Tarix : 5.11.2017, 18:00

Bölmə : Quru yeməklər, Makaron yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Makaronu – 400 q
ağ qurudulmuş göbələklər – 50 q
badımcanlar – 400 q
sarımsaq – 1 diş pomidorlar – 4 əd
zeytun yağı – 4 x.q.
rəndələnmiş parmezan – 200 q

Hazırlanması:
Göbələkləri az miqdarda suda isladın. Badımcanları kiçik kublar şəklində, sarımsaqı isə xırda-xırda doğrayın. Pomidorların da qabığını soyub kub şəklində doğrayın. Göbələklərin suyunu ikiqat tənzifdən süzün, lakin atmayın. Göbələkləri doğrayın. Badımcanları qızıdırılmış yağda qızardın, sarımsaq, göbələk və pomidorları əlavə edin. Göbələklərin suyunu üstünə əlavə edin, qaynadın, duz və istiot vurun. On dəqiqə zəif odda bişirin. Alınan sousu hazır farfalle ilə qarışdırıb üzərinə rəndələnmiş pendir tökün.

Nuş olsun!

Etiketlər: doğrayın, Badımcanları, Göbələkləri, şəklində, xırda, Göbələklərin, rəndələnmiş, əlavə, suyunu, sarımsaq, qaynadın, istiot, vurun, üstünə, Makaronu, yağda, qızardın, göbələk, pomidorları, dəqiqə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica