• Ləvəngi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9034

Tarix : 29.08.2017, 13:30

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Talış mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
qoz ləpəsi – 100 qr
soğan – 5-6 baş
duz
istiot
turşu (lavaşana, yaxud alça turşusu)

Hazırlanması:
Qoz ləpəsi ilə soğanı birlikdə döyüb və ya ət maşınından keçirib, öz zövgünüzə görə duz, istiot, turşu (lavaşana, yaxud alça turşusu) əlavə edib qarışdırın.
Hazır olmuş ləvəngini cücənin içinə doldurub tikin və cücəni şişə keçirib odda kabab edin.
Ləvəngini toyuğun içinə doldurub qazanda bişirmək, yaxud plovun altına da qoymaq olar.
Ləvəngini təzə balığın qarnını yarıb içinə doldurub sobada və təndirdə də bişirmək olar.

Nuş olsun!

Etiketlər: doldurub, yaxud, içinə, keçirib, bişirmək, ləpəsi, turşusu, Ləvəngini, istiot, turşu, lavaşana, qazanda, toyuğun, plovun, balığın, sobada, təndirdə, yarıb, qarnını, qoymaq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN