• Sobada toyuq kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8853

Tarix : 29.08.2017, 09:30

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Kabablar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
- toyuq filesi – 2 əd.;
- bitki yağı – 2 x.q.;
- sarımsaq – 2 diş;
- şəkər tozu – 1 x.q.;
- keşniş – 1 x.q. (qurudulmuş və ya təzə);
- istiot və duz zövqə görə.

Hazırlanması:
Çöp şişləri 30 dəqiqə suda saxlayırıq. Toyuq filesini zolaq şəklində doğrayırıq.

Bitki yağı, sıxılmış sarımsaq, şəkər tozu, kişniş, istiot və duzu qarışdırırıq . Sonra doğranılmış toyuq filesini çöp şişlərə keçirib, hazırlanmış qarışığın içində 2 saat saxlayırıq.

Daha sonra sobanı 200 dərəcədə isidib şişləri formaya (sobanın qabına) yerləşdirib 20 dəqiqə ərzində bişiririk.

Kabab bişdikdə qızılı rəngdə olmalıdır. Şişləri bir dəfə çevirməyi unutmayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: şişləri, dəqiqə, saxlayırıq, toyuq, istiot, filesini, şəkər, sarımsaq, formaya, sobanın, qabına, unutmayın, dərəcədə, sonra, sobanı, yerləşdirib, isidib, bişiririk, çevirməyi, rəngdə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN