• Napolitan souslu spagetti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2920

Tarix : 11.11.2017, 18:00

Bölmə : Quru yeməklər, Makaron yeməkləri, Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Spagetti – 500 qr
Soyulmuş və doğranmış pomidor – 1 kq
Zeytun yağı – 50 qr
Sarımsaq – 5-6 diş
Dilimlənmiş bibər – 3 ədəd
İncə doğranmış cəfəri – 1 dəstə
Duz – 1 ç.q.
Qara istiot – 1 ç.q.

Hazırlanması:
Zeytun yağını tavada qızdırın. Pomidorları əlavə edib 1 dəqiqə qarışdırın. Sarımsaq və bibər əlavə edərək 5 dəqiqə qarışdırın. Duz və qarabibər əlavə edib bir buğum qaynadın. Vam odda olduqca qatı sous əldə edilənə qədər bişirin. Spagettiləri lazımi qaydada qaynadın. Hazırladığınız sousu və incə doğranmış cəfərini üzərinə səpərək servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: doğranmış, əlavə, Lafarella, qarışdırın, qaynadın, bibər, dəqiqə, Zeytun, Sarımsaq, lazımi, spagettilərini, qədər, edilənə, qaydada, bişirin, Hazırladığınız, səpərək, servis, üzərinə, cəfərini
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica