• Napolitan souslu spagetti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 462

Tarix : 11-11-2017, 18:00

Bölmə : Quru yeməklər / Makaron yeməkləri / Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Spagetti – 500 qr
Soyulmuş və doğranmış pomidor – 1 kq
Zeytun yağı – 50 qr
Sarımsaq – 5-6 diş
Dilimlənmiş bibər – 3 ədəd
İncə doğranmış cəfəri – 1 dəstə
Duz – 1 ç.q.
Qara istiot – 1 ç.q.

Hazırlanması:
Zeytun yağını tavada qızdırın. Pomidorları əlavə edib 1 dəqiqə qarışdırın. Sarımsaq və bibər əlavə edərək 5 dəqiqə qarışdırın. Duz və qarabibər əlavə edib bir buğum qaynadın. Vam odda olduqca qatı sous əldə edilənə qədər bişirin. Spagettiləri lazımi qaydada qaynadın. Hazırladığınız sousu və incə doğranmış cəfərini üzərinə səpərək servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: doğranmış, əlavə, Lafarella, qarışdırın, qaynadın, bibər, dəqiqə, Zeytun, Sarımsaq, lazımi, spagettilərini, qədər, edilənə, qaydada, bişirin, Hazırladığınız, səpərək, servis, üzərinə, cəfərini
BİZİ İZLƏYİN