• Göbələkli makaron resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 768

Tarix : 29-09-2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Makaron yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Makaron – 1 paket
Göbələk – 100 qr
Rəngli bibərlər – 3 ədəd
Kök – 2 ədəd
Zeytun yağı – 3 x.q.
Duz, qara istiot

Hazırlanması:
Makaronun lazımi qaydada qaynadın. Göbələkləri təmizləyib dilimləyin. Rəngli bibərləri yuyub toxumlarını çıxarın. Kökləri yuyub üz qabığını bıçaqla təmizləyin. Tərəvəzləri doğrayıb qızdırdığınız yağda qovurun. İstiot və duzu əlavə edin. Daha sonra makaronun üzərinə əlavə edərək süfrəyə verin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, yuyub, Rəngli, Lafarella, bıçaqla, qızdırdığınız, doğrayıb, Tərəvəzləri, yağda, təmizləyin, İstiot, edərək, süfrəyə, verin, üzərinə, makaronun, qabığını, sonra, qovurun, toxumlarını
BİZİ İZLƏYİN