• Göbələkli makaron resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3758

Tarix : 29.09.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Makaron yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Makaron – 1 paket
Göbələk – 100 qr
Rəngli bibərlər – 3 ədəd
Kök – 2 ədəd
Zeytun yağı – 3 x.q.
Duz, qara istiot

Hazırlanması:
Makaronun lazımi qaydada qaynadın. Göbələkləri təmizləyib dilimləyin. Rəngli bibərləri yuyub toxumlarını çıxarın. Kökləri yuyub üz qabığını bıçaqla təmizləyin. Tərəvəzləri doğrayıb qızdırdığınız yağda qovurun. İstiot və duzu əlavə edin. Daha sonra makaronun üzərinə əlavə edərək süfrəyə verin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, yuyub, Rəngli, Lafarella, bıçaqla, qızdırdığınız, doğrayıb, Tərəvəzləri, yağda, təmizləyin, İstiot, edərək, süfrəyə, verin, üzərinə, makaronun, qabığını, sonra, qovurun, toxumlarını
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica