Tərkibi:Makaron – 1 paket
Göbələk – 100 qr
Rəngli bibərlər – 3 ədəd
Kök – 2 ədəd
Zeytun yağı – 3 x.q.
Duz, qara istiot
Hazırlanması:Makaronun lazımi qaydada qaynadın. Göbələkləri təmizləyib dilimləyin. Rəngli bibərləri yuyub toxumlarını çıxarın. Kökləri yuyub üz qabığını bıçaqla təmizləyin. Tərəvəzləri doğrayıb qızdırdığınız yağda qovurun. İstiot və duzu əlavə edin. Daha sonra makaronun üzərinə əlavə edərək süfrəyə verin.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, yuyub, Rəngli, Lafarella, bıçaqla, qızdırdığınız, doğrayıb, Tərəvəzləri, yağda, təmizləyin, İstiot, edərək, süfrəyə, verin, üzərinə, makaronun, qabığını, sonra, qovurun, toxumlarını