• Hind quşu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5382

Tarix : 17.01.2017, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
Duz
İstiot
Zeytun yağı
Paprika (ədviyyat)
Karri (ədviyyat)
Quru Sarımsaq tozu (olmasa adı sarımsağı sixin)

Hazırlanması:
Zeytun yağın içinə bütün ədviyyatları əlavə edib qarışdirin və Hind quşuna çəkin. Üstünü folqa ilə bağlayın. Sobada 200 dərəcədə 1-2 saat arası bişir. Soku buraxandan sonra hər 15 dəq. bir soku ustunə tökün.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)

Etiketlər: Zeytun, ədviyyat, bağlayın, Sobada, folqa, Üstünü, dərəcədə, çəkin, bişir, ustunə, tökün, sonra, buraxandan, quşuna, arası, əlavə, olmasa, sarımsağı, Sarımsaq, Karri
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica