• Hind quşu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11151

Tarix : 17.01.2017, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Günel




Tərkibi:
Duz
İstiot
Zeytun yağı
Paprika (ədviyyat)
Karri (ədviyyat)
Quru Sarımsaq tozu (olmasa adı sarımsağı sixin)

Hazırlanması:
Zeytun yağın içinə bütün ədviyyatları əlavə edib qarışdirin və Hind quşuna çəkin. Üstünü folqa ilə bağlayın. Sobada 200 dərəcədə 1-2 saat arası bişir. Soku buraxandan sonra hər 15 dəq. bir soku ustunə tökün.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: Zeytun, ədviyyat, bağlayın, Sobada, folqa, Üstünü, dərəcədə, çəkin, bişir, ustunə, tökün, sonra, buraxandan, quşuna, arası, əlavə, olmasa, sarımsağı, Sarımsaq, Karri
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN