• Qızıl balıqlı nar qovurma resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11173

Tarix : 15.01.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel




Tərkibi:
Qızıl balıq-0,5 kq.
Baş sogan-3 ədəd
Nar-1 ədəd
Sarıkok
Duz
İstiot

Hazırlanması:
Balığı hissələrə bölüb qızardırıq.Soğanı yarıdan bölüb, nazik uzunsov doğrayırıq. Kərə yağında qızardırıq. Duz, istiot, sarıkök səpirik. İçinə qızarmış balığı və təmizdənmiş narı əlavə edirik. Bir yerde 5 dəq. bişiririk.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: bölüb, qızardırıq, İçinə, qızarmış, səpirik, istiot, sarıkök, balığı, yerde, bişiririk, edirik, əlavə, təmizdənmiş, yağında, uzunsov, İstiot, Sarıkok, sogan, balıq, Balığı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN