Tərkibi:Qızıl balıq-0,5 kq.
Baş sogan-3 ədəd
Nar-1 ədəd
Sarıkok
Duz
İstiot
Hazırlanması:Balığı hissələrə bölüb qızardırıq.Soğanı yarıdan bölüb, nazik uzunsov doğrayırıq. Kərə yağında qızardırıq. Duz, istiot, sarıkök səpirik. İçinə qızarmış balığı və təmizdənmiş narı əlavə edirik. Bir yerde 5 dəq. bişiririk.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: bölüb, qızardırıq, İçinə, qızarmış, səpirik, istiot, sarıkök, balığı, yerde, bişiririk, edirik, əlavə, təmizdənmiş, yağında, uzunsov, İstiot, Sarıkok, sogan, balıq, Balığı