• Ətli blinçik resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 570

Tarix : 16-01-2017, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
Süd-3 stakan
Yumurta-2 ədəd
Un-1,5 stakan
Günəbaxan yağ-1/4 stakan
Səkər tozu zövgə görə (mən 1 x.q. edirəm)
Duz

İçlik:
Ət,
soğan.

Hazırlanması:
Mən yağda qızartmıram. Çəkilmiş ətə su əlavə edib, bişirirəm. İçinə xırda doğranmış soğan əlavə edirik. Bişənə gədər su əlavə edin. Bişəndə suyun çekilməsini gözdəyin. Duz, istiot əlavə edin.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: əlavə, stakan, soğan, gədər, Bişənə, edirik, doğranmış, Bişəndə, istiot, gözdəyin, çekilməsini, suyun, xırda, bişirirəm, edirəm, zövgə, Səkər, Günəbaxan, İçlik, yağda
BİZİ İZLƏYİN