• Fetuçini resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10292

Tarix : 29.01.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Makaron yeməkləri, Souslar

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel




Tərkibi:
Qalın yastlanmış makaron (hər marketdə asanlıqla tapa bilərsiz)

Sous üçün lazım olanlar:
4 göbələk
400 qr. toyuğun ağ əti
200 ml. qaymaq
50 qr. parmezan pendiri
duz
istiot
50 qr. kərə yağı
2 x.q. zeytun yağı

Hazırlanması:
Göbələyi kəsib kərə yağında qızardırıq. İçinə kəsilmiş toyuğu əlavə edirik və zeytun yağı. Bişənə kimi qızardırıq. Qaymaq əlavə edirik və qatılaşana kimi gözdəyirik. Qatılaşanda duz, istiot vururuq. Atını keçirdirik. Fetuçinini suda adı qaydada bişirib süzürik. Boşqaba fetuçini çəkib, üsdünə sousu qoyuruq və parmezan pendirini səpirik.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: istiot, qızardırıq, parmezan, əlavə, zeytun, edirik, Fetuçinini, keçirdirik, vururuq, qatılaşana, gözdəyirik, Qatılaşanda, Atını, qaydada, sousu, qoyuruq, pendirini, səpirik, üsdünə, çəkib
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN