• Göbələkli rizotto resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9693

Tarix : 29.01.2017, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər, Aş - Plov, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel




Tərkibi:
100 qr. düyü
1/2 baş soğan
30 qr. Parmezan pendiri
10 qr kərə yağı
2 x.q. Zeytun yağı Extra Virgin
Bulyon
2-3 göbələk
İstiot

Hazırlanması:
Göbələyi kəsib zeytun yağında qızardırıq, içinə xırda kəsilmiş soğanı əlavə edirib qızardırıq. Düyünü əlavə edib 2-3 dəq. qızardırıq. Bulyonu az-az əlavə edin. Düyü bişənə gədər, təhmini 15-20 dəq. Bişəndə istiot, kərə yağı və sürtkəcdən keçirilmiş parmezan əlavə edin.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)

Etiketlər: əlavə, qızardırıq, Bulyonu, Düyünü, bişənə, soğanı, edirib, gədər, keçirilmiş, parmezan, sürtkəcdən, istiot, təhmini, Bişəndə, kəsilmiş, içinə, Virgin, Bulyon, Extra, Zeytun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN