Tərkibi:100 qr. düyü
1/2 baş soğan
30 qr. Parmezan pendiri
10 qr kərə yağı
2 x.q. Zeytun yağı Extra Virgin
Bulyon
2-3 göbələk
İstiot
Hazırlanması:Göbələyi kəsib zeytun yağında qızardırıq, içinə xırda kəsilmiş soğanı əlavə edirib qızardırıq. Düyünü əlavə edib 2-3 dəq. qızardırıq. Bulyonu az-az əlavə edin. Düyü bişənə gədər, təhmini 15-20 dəq. Bişəndə istiot, kərə yağı və sürtkəcdən keçirilmiş parmezan əlavə edin.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: əlavə, qızardırıq, Bulyonu, Düyünü, bişənə, soğanı, edirib, gədər, keçirilmiş, parmezan, sürtkəcdən, istiot, təhmini, Bişəndə, kəsilmiş, içinə, Virgin, Bulyon, Extra, Zeytun