• Toyuq ilə fajitas resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 31 511

Tarix : 7-02-2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


1 Paket Toyuq sinənin
3 Ədəd Qırmızı Bibər
6 Ədəd Çarliston Bibər
2 Ədəd Quru Soğan
1 Paket Kiçik Göbələklərdən
Zahter (yada kəklik)
köri
duz
qara bibər
2 Yemək qaşığı soya Sosu
0.5 Su Stəkanı Süd (yarım)
6 Qaşıq duruyağ
0.5 Çay Stəkanı Soda (su) (yarım)
2 Diş Sarımsaq


Toyuqları əvvəlcə gözəl bir şəkildə yuyun və nazik zolaqlar şəklində doğrayın. 3 şorba qaşığı yağ, süd, sarımsaq və soda içində ətləri yarım saat qədər marine edin. Qırmızı bibər və yaşıl bibəri toyuq kimi zolaqlar halında doğrayın. İsti tavanın içində 2 şorba qaşığı duru yağ ilə bibərləri soteləyib bir kənara alın. Tavanın içinə təkrar 1 şorba qaşığı duru yağ qoyun, soğanları soyub doğrayın tavanın içinə əlavə edib soteləyin. Kənarda gözləyən bibərlərin içinə sotelənmiş soğanları əlavə edin. Marine edilmiş toyuqların suyunu süzün və isti tavanın içinə qoyun. Suyunu hamısını buraxana qədər bişirin. Üzerinekekik, zahter, köri, qara bibər və soya sousunu əlavə edin. Yuyulmuş olan göbələklər içinə əlavə edilir və gözəl bir şəkildə bişirilir. Xidmət etmə zamanında bir kənarda gözləyən bibərlər və soğanlar əlavə olunur. Yaxşıca qarışdırılır və isti bir şəkildə xidmət edilir.
Etiketlər: zövqə, Toyuq, zeytun, tərəvəzləri, qarışdırın, əlavə, Bibər, İstiot, ətini, bişirin, toyuq, qırmızı, qoyun, sonra, qızandan, Tavaları, tavalarda, Tərəvəzləri, üzərinə, əzilməsin
BİZİ İZLƏYİN