• Tərəvəzli plov resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 19771

Tarix : 26.05.2014, 12:51

Bölmə : Quru yeməklər, Aş - Plov

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
2 su stəkanı düyü
1 xörək qaşığı zeytun yağı
1 ədəd qaynadılmış kök
1 su stəkanı qaynadılmış göy noxud
3 su stəkanı su
Duz

Hazırlanması:
Düyünü yuyub, suyunu süzün. Qazana 1 xörək qaşığı zeytun yağını əlavə edin. Düyüləri əlavə edib, 1-2 dəqiqə qarışdırın. Kub-kub doğranmış kök ilə göy noxudu və 3 su stəkanı suyu əlavə edin. Duzunu qatın. Plov suyunu çəkənə qədər dəmləndirib, daha sonra qazanı odun üzərindən götürün.

Nuş olsun!

Etiketlər: stəkanı, əlavə, xörək, suyunu, qaynadılmış, qaşığı, zeytun, qədər, çəkənə, Duzunu, dəmləndirib, qatın, qazanı, olsun, götürün, üzərindən, noxudu, sonra, Düyüləri, yuyub
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
gnl
ay her iteyende bunu edirem
15 iyun 2014 21:24
1
BİZİ İZLƏYİN