• Ovçu kolbasası və kartofla küpədə raqu resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 018

Tarix : 6-02-2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
1 kq kartof
6 ovçu kolbasası
2 baş soğan
200 q şampinyon
1 st. xama
700 ml bulyon
1 ç.q. şirin paprika
bitki yağı (qızartmaq üçün)
duz
dənəvər istiot
göyərti
dəfnə yarpağı

Hazırlanması:
Kartofu təmizləyib orta boy kubik doğrayın. Bitki yağında azacıq qovurun.

Soğanı xırda doğrayıb göbələklə birlikdə qovurun.

Kolbasanı fal-fal doğrayın.

Küəpələrə lay-lay düzün: göbələklə soğan + ovçu kolbasası + kartof. Xamanı bulyonla qarışdırıb duz, istiot qatın, küpələrə tökün. Sevirsinizsə, hər küpəyə 1 dəfnə yarpağı da qoya bilərsiniz.

Soyuq sobaya qoyub temperaturu 150 dərəcəyə ayarlayın. 1 saat bişirin.

Süfrəyə verərkən üzərinə doğranmış göyərti səpin.

Ovçu kolbasası və kartofla küpədə raqu resepti - FOTO RESEPT

Ovçu kolbasası və kartofla küpədə raqu resepti - FOTO RESEPT

Ovçu kolbasası və kartofla küpədə raqu resepti - FOTO RESEPT

Ovçu kolbasası və kartofla küpədə raqu resepti - FOTO RESEPT

Ovçu kolbasası və kartofla küpədə raqu resepti - FOTO RESEPT

Ovçu kolbasası və kartofla küpədə raqu resepti - FOTO RESEPT

Ovçu kolbasası və kartofla küpədə raqu resepti - FOTO RESEPT

Ovçu kolbasası və kartofla küpədə raqu resepti - FOTO RESEPT

Ovçu kolbasası və kartofla küpədə raqu resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: dəfnə, göyərti, yarpağı, doğrayın, kartof, qovurun, istiot, göbələklə, soğan, kolbasası, bilərsiniz, qarışdırıb, Soyuq, küpəyə, Sevirsinizsə, küpələrə, tökün, sobaya, qatın, qoyub
BİZİ İZLƏYİN