• Ətli badımcan küküsü resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 20899

Tarix : 27.07.2014, 03:37

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
badımcan 2 ədəd
Ət 200 qr (çəkilmiş və ya xırda doğranmış)
soğan 1 baş
yumurta 4 ədəd
duz zövqə görə
istiot zövqə görə
yağ 150qr

Bəzəmək üçün 1 xiyar, 2 pomidor

Hazırlanması:
Badımcanları xırda küp şəklində doğrayın . Soğanı da xırda doğrayırıq. Üzərinə əti yumurtanı əlavə edirik və qarışdırırıq .
Duzu istiotu da əlavə edəndən sonra daha da yaxşı qarışdırıb bir qırağa qoyuruq . Yağı isinmeye qoyub isinəndən sonra pişməyə qoyuruq

Nuş olsun!


Etiketlər: xırda, qoyuruq, əlavə, zövqə, sonra, edəndən, qarışdırırıq, yumurtanı, edirik, yaxşı, istiotu, qırağa, pişməyə, olsun, isinəndən, qoyub, Üzərinə, isinmeye, qarışdırıb, Soğanı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
Hesenova
bu gun bunu bisirerem
19 avqust 2015 08:53
1
HAMIYA NUS OLSUN!
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN