• Ətli badımcan küküsü resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21 463

Tarix : 27-07-2014, 03:37

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
badımcan 2 ədəd
Ət 200 qr (çəkilmiş və ya xırda doğranmış)
soğan 1 baş
yumurta 4 ədəd
duz zövqə görə
istiot zövqə görə
yağ 150qr

Bəzəmək üçün 1 xiyar, 2 pomidor

Hazırlanması:
Badımcanları xırda küp şəklində doğrayın . Soğanı da xırda doğrayırıq. Üzərinə əti yumurtanı əlavə edirik və qarışdırırıq .
Duzu istiotu da əlavə edəndən sonra daha da yaxşı qarışdırıb bir qırağa qoyuruq . Yağı isinmeye qoyub isinəndən sonra pişməyə qoyuruq

Nuş olsun!
Etiketlər: xırda, qoyuruq, əlavə, zövqə, sonra, edəndən, qarışdırırıq, yumurtanı, edirik, yaxşı, istiotu, qırağa, pişməyə, olsun, isinəndən, qoyub, Üzərinə, isinmeye, qarışdırıb, Soğanı
BİZİ İZLƏYİN