• Küncütlə göbələk kababı resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 775

Tarix : 1-11-2016, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər / Kabablar / Tərəvəz yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
400 q şampinyon
1 x.q. küncüt
1 x.q. soya sousu
2 x.q. zeytun yağı
1 x.q. limon şirəsi
1 x.q. balzamik sirkə
1/4 ç.q. üyüdülmüş qırmızı acı istiot
1/4 ç.q. duz

Hazırlanması:
Göbələyi tərtəmiz yuyun. Sellofan torbaya qoyun.

Soya sousu, zeytun yağı, balzamik sirkə, limon şirəsi, duz, istiot və küncüt əlavə edin.

Paketi şişirin, ağzını bağlayın, sonra möhkəm silkələyin. Marinadı yaxşı hopdursun deyə 20 dəqiqə saxlayın.

Taxta şişlərə keçirib 200 dərəcə qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirin.

Küncütlə göbələk kababı resepti - FOTO RESEPT

Küncütlə göbələk kababı resepti - FOTO RESEPT

Küncütlə göbələk kababı resepti - FOTO RESEPT

Küncütlə göbələk kababı resepti - FOTO RESEPT

Küncütlə göbələk kababı resepti - FOTO RESEPT

Küncütlə göbələk kababı resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: balzamik, sirkə, dəqiqə, şirəsi, istiot, küncüt, limon, sousu, zeytun, hopdursun, saxlayın, Marinadı, silkələyin, Taxta, yaxşı, keçirib, sobada, bişirin, möhkəm, qızdırılmış
BİZİ İZLƏYİN