Tərkibi:400 q qoyun əti (mal əti də götürmək olar)
150 q pomidor
150 q soğan
sous: 100 q qoz
3 diş sarımsaq
30 ml bitki yağı
yarım limonun şirəsi
duz
istiot
Hazırlanması:Soğanı xırda doğrayın.
Pomidorları doğrayın.
Folqanın içinə soğanı düzün.
Üzərinə əti yerləşdirin.
Duz-istiot vurun.
Pomidorları ətin üzərinə düzün.
Folqanı bükün.
Formanın içinə qoyun.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 40-50 dəqiqə bişirin.
Blenderin kasasına qoz, sarımsaq, yağ, limon şirəsi, duz-istiot tökün.
Xırdalayın.
Sousu ətin yanında süfrəyə verin.
Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, qoyun, şirəsi, düzün, sarımsaq, doğrayın, içinə, Pomidorları, bişirin, dəqiqə, dərəcə, qızdırılmış, sobada, Blenderin, kasasına, yanında, süfrəyə, verin, Sousu, Xırdalayın