• Göbələklə qarabaşaq aşı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7952

Tarix : 3.11.2016, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər, Aş - Plov, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
1 st. qarabaşaq yarması
200 q şampinyon (başqa göbələk də olar)
1 baş soğan
1 yerkökü
3 x.q. bitki yağı
400 ml su

Hazırlanması:
Soğanla yerkökünü təmizləyib yuyun. Soğanı yarımhalqa, yerkökünü nazik uzun doğrayın. Qovurun. Göbələyi iri doğrayıb əlavə edin. Bir neçə dəqiqə qovurun. Ocaqdan götürüb yuyulmuş qarabaşaqla qarışdırın, bişirmək üçün torbaya yığıb 400 ml qaynar su tökün, duz-istiot vurun, ağzını bağlayıb 180 dərəcə qızdırılmış sobada 30 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: yerkökünü, dəqiqə, torbaya, bişirmək, yığıb, qarışdırın, qarabaşaqla, Ocaqdan, götürüb, yuyulmuş, qaynar, tökün, qızdırılmış, sobada, bişirin, dərəcə, bağlayıb, istiot, vurun, ağzını
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN