• Jülyen resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 998

Tarix : 27-07-2014, 04:15

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
50 q toyuğun döş əti
50 q göbələk
2 ç.q. xama
2 x.q. sürtgəcdən keçirilmiş pendir
limon şirəsi

Hazırlanması:
Toyuğun döş ətini və göbələyi qaynadın. Saman kimi doğrayıb qarışdırın. Buna xama və limon şirəsi əlavə edin. Xırda jülyen üçün olan tavaya qoyub üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin. Sobada 10-15 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: pendir, limon, keçirilmiş, şirəsi, sürtgəcdən, qoyub, tavaya, jülyen, Xırda, üzərinə, Sobada, bişirin, olsun, əlavə, dəqiqə, səpin, Saman, Toyuğun, Hazırlanması, göbələk
BİZİ İZLƏYİN