Tərkibi:150 qr kələm
4 x.q zeytun yağı
1 ç.q cirə
zövqə görə duz
zövqə görə istiot
Hazırlanması:Ərzaqları hazırlayırıq, daha sonra falqa kağızını zeytun yağı ilə yağlayırıq.
Kələmi 2-2.5 sm qalınlığında kəsir və falqanın üzərinə qoyuruq.
Daha sonra kələmin üzərinə cirə, duz, istiot və zeytun yağı əlavə edib, 200 dərəcəli sobada 40-45 dəqiqə bişiririk.
Nuş olsun!
Etiketlər: zeytun, üzərinə, istiot, sonra, zövqə, kələmin, qoyuruq, əlavə, dərəcəli, dəqiqə, falqanın, sobada, bişiririk, Kələmi, falqa, hazırlayırıq, Ərzaqları, kağızını, yağlayırıq, qalınlığında