• Badımcanlı parmicano resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11122

Tarix : 6.08.2014, 21:52

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
3 badımcan
1 dəstə reyhan
5 x.q. zeytun yağı
150 q motsarella pendiri
100 q parmezan pendiri (sürtgəcdən keçirilmiş)
200 q öz şirəsində pomidor konservi
duz
qara istiot

Hazırlanması:
Badımcanları yuyub fal-fal doğrayın. Nə çox qalın, nə də çox nazik olsun.
Hər iki üzünü duzlayıb 15 dəqiqə saxlayın. Sonra duzun artığını salfetlə təmizləyin.
Badımcanları zeytun yağında qızardın. Artıq yağını çəkməsi üçün kağız salfetin üzərinə düzün. Sonra badımcanları qaba yığın.

Motsarellanı nazik dilimləyin. Reyhanı xırdalayın.
Sobanı 220 dərəcə qızdırın. Siniyə perqament döşəyin. Üzərinə lay-lay düzün: badımcın + motsarella + pomidor + reyhan + parmezan + badımcan + parmezan.
5-10 dəqiqə sobada bişirin. Üzərinə parmezan və xırdalanmış reyhan səpin.

Nuş olsun!

Etiketlər: parmezan, reyhan, pomidor, dəqiqə, nazik, Sonra, Badımcanları, düzün, Üzərinə, olsun, zeytun, motsarella, pendiri, badımcan, xırdalayın, Reyhanı, badımcanları, salfetin, üzərinə, yığın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN