• Balıqlı piroq resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2861

Tarix : 19.11.2017, 18:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri, Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
250 qr xama
200 qr sadə un
3 ədəd yumurta
3 ç.q soda
2 ç.q duz
1 banka balıq
4 stəkan bitki yağı
1 dəstə yaşıl soğan
100 qr kərə yağı

Hazırlanması:
2 yumurtanı qırırıq. Üzərinə 3 stəkan bitki yağı əlavə edirik, çırpırıq. Daha sonra üzərinə un əlavə edib qarışdırırıq.

Balıqlı piroq resepti - FOTO RESEPT


İçliyi üçün. Qaynadılmış və xırda doğranılmış bir ədəd yumurtanın üzərinə konservləşdirilmiş balıq və göy soğan əlavə edirik.

Balıqlı piroq resepti - FOTO RESEPT


Bişirmək üçün hazırlıq. Tavaya kərə yağı vurur, un əlavə edir,qarışdırır, biraz bitki yağı və qalan unu qarışdırırıq.

Balıqlı piroq resepti - FOTO RESEPT


200 dərəcəli sobada 40 dəqiqə ərzində bişiririk.

Balıqlı piroq resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, bitki, soğan, üzərinə, stəkan, edirik, balıq, qarışdırırıq, Tavaya, Bişirmək, hazırlıq, qarışdırır, vurur, qalan, ərzində, bişiririk, dəqiqə, sobada, konservləşdirilmiş, dərəcəli
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica