• Balıqlı piroq resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 006

Tarix : 19-11-2017, 18:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
250 qr xama
200 qr sadə un
3 ədəd yumurta
3 ç.q soda
2 ç.q duz
1 banka balıq
4 stəkan bitki yağı
1 dəstə yaşıl soğan
100 qr kərə yağı

Hazırlanması:
2 yumurtanı qırırıq. Üzərinə 3 stəkan bitki yağı əlavə edirik, çırpırıq. Daha sonra üzərinə un əlavə edib qarışdırırıq.

Balıqlı piroq resepti - FOTO RESEPT


İçliyi üçün. Qaynadılmış və xırda doğranılmış bir ədəd yumurtanın üzərinə konservləşdirilmiş balıq və göy soğan əlavə edirik.

Balıqlı piroq resepti - FOTO RESEPT


Bişirmək üçün hazırlıq. Tavaya kərə yağı vurur, un əlavə edir,qarışdırır, biraz bitki yağı və qalan unu qarışdırırıq.

Balıqlı piroq resepti - FOTO RESEPT


200 dərəcəli sobada 40 dəqiqə ərzində bişiririk.

Balıqlı piroq resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, bitki, soğan, üzərinə, stəkan, edirik, balıq, qarışdırırıq, Tavaya, Bişirmək, hazırlıq, qarışdırır, vurur, qalan, ərzində, bişiririk, dəqiqə, sobada, konservləşdirilmiş, dərəcəli
BİZİ İZLƏYİN