• Kələm piroqu resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9878

Tarix : 20.11.2016, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
100 ml su
100 ml bitki yağı
200-260 qr sadə un
1 ç.q duz
300 qr kələm
1 ədəd soğan
3 budaq yaşıl soğan
1 ədəd yumurta

Hazırlanması:
Suyu biraz isidib, üzərinə az miqdarda bitki yağı və duz əlavə edirik. Daha sonra ilk olaraq qaşıqla qarışdırır, xəmir halına gətirir və şəkildə formaya salır, yarım saat gözləyirik.

Kələm piroqu resepti - FOTO RESEPT

Kələm piroqu resepti - FOTO RESEPT

Kələm piroqu resepti - FOTO RESEPT


Kələmi təmizləyir, doğrayır və soğan əlavə edirik.

Kələm piroqu resepti - FOTO RESEPT


İnqridientərə görə, hesabla, 12 ədəd piroq alınmalıdır. Buna görə də xəmirdən dairələr edirik (təqribən 45 qr) Rahat olması üçün xəmiri kolbasa formasında edib, daha sonra hissələrə bölməyiniz məsləhətdir. Dairə halında olan xəmirləri yayır və içinə hazırladığımız içliyi qoyuruq.

Kələm piroqu resepti - FOTO RESEPT

Kələm piroqu resepti - FOTO RESEPT

Kələm piroqu resepti - FOTO RESEPT


Rulet halında bükür, üzərinə yumurta vururuq. 190 dərəcə sobada 20 dəqiqə bişməyə qoyuruq.

Kələm piroqu resepti - FOTO RESEPT

Kələm piroqu resepti - FOTO RESEPT

Kələm piroqu resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: edirik, soğan, halında, əlavə, sonra, üzərinə, bitki, qoyuruq, yumurta, Dairə, məsləhətdir, bölməyiniz, hissələrə, kolbasa, təqribən, Rahat, olması, xəmiri, formasında, içliyi
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN