• Balıq qızartması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 38 949

Tarix : 24-11-2016, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Balıq,
Yağ,
Un,
Soğan,
Duz,istiot.
Narşərab

Hazırlanması:
Balıq təmizlənir, yuyulur. 10 sm enlilikdə doğranılır və ortadan iki hissəyə bölünür. Balığın üzərinə halqavari şəkildə doğranılmış soğan, duz, istiot vurulur və qarışdırılır. Bu qarışıq 30 dəqiqə olmaqla basdırma şəklində saxlanılır. Tavaya duru yağ tökülür. Balıq tikələrinin hər iki tərəfi una batırılır və balığın dərisi olan üzərində qaynarlanmış yağa salınır. Balığın hər iki tərəfi qızardıqdan sonra üzərinə halqavari doğranmış soğan, göyərti və nar qarışığı səpilir.Nar şərab və ya limon ilə süfrəyə verilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: Balıq, halqavari, soğan, Balığın, tərəfi, üzərinə, istiot, dərisi, üzərində, qaynarlanmış, balığın, batırılır, tikələrinin, verilir, süfrəyə, salınır, doğranmış, göyərti, qarışığı, sonra
BİZİ İZLƏYİN