• Səbzi plov resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11190

Tarix : 19.09.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Aş - Plov

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
kərə yağı 150 q
Basmati düyüsü 500 q
Dana əti 500 q
Kəvər, cəfəri - 10 dəstə
2 böyük soğan
1 çimdik limon turşusu və ya limon
Zəfəran, sarıkök, duz

Hazırlanması:
Əti doğrayın Su tökün, bişirin Kəvər Cəfəri Soğanı bişmiş ətin üzərinə əlavə edin Duz 50 q əridilmiş kərə yağı Kəvər və cəfəri Limon suyu və ya limon turşusu Hazır olana kimi 10-15 dəqiqə orta odda (qapağı bağlı) bişirin Un, duz və su Lavaş yayın kərə yağı Qazmaq lavaşı kərə yağı Bişirilmiş düyü kərə yağı Zəfəran suyu Dəmə qoyun Bəzəyin.

Nuş olsun!
Etiketlər: Kəvər, limon, Zəfəran, bişirin, turşusu, cəfəri, bağlı, Bəzəyin, qapağı, dəqiqə, Hazır, olana, Lavaş, yayın, lavaşı, Anchor, qoyun, Limon, Qazmaq, Bişirilmiş
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN