• Toyuq əti və göbələklə düyü zapekankası resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 20 895

Tarix : 16-08-2014, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
300 q düyü
2 şirin bibər
1 baş soğan
2 x.q. yaşıl noxud (dondurulmuş və ya konserv)
600 ml toyuq bulyonu
2-3 x.q. zeytun yağı
300 q toyuğun döş əti
200 q göbələk
duz, istiot, ədviyyat - zövqə görə
100 q pendir
3 yumurta
150 q xama

Hazırlanması:
Bibərləri, soğanı, şampinyonları doğrayıb ayrı-ayrı qızardın.
Toyuq əti və göbələklə düyü zapekankası resepti - FOTO RESEPT

Toyuq əti və göbələklə düyü zapekankası resepti - FOTO RESEPT


Düyünü duzlu suda təxminən 10 dəqiqə bişirin, üzərindən su axıdıb soyudun.

Toyuğun döş ətini xırda doğrayıb qızardın, ədviyyat əlavə edin.

Düyü, ət, göbələk və tərəvəzləri qarışdırın.

Pendirin yarısını, xamanı, yumurtanı qarışdırın, düyülü qarışığa əlavə edin.
Toyuq əti və göbələklə düyü zapekankası resepti - FOTO RESEPT


Formanı zeytun yağı ilə yağlayın, qarışığı əlavə edib hamarlayın. Üzərinə pendirin qalanını səpin.
Toyuq əti və göbələklə düyü zapekankası resepti - FOTO RESEPT


190 dərəcə qızdırılmış sobada 25 dəqiqə bişirin.
Toyuq əti və göbələklə düyü zapekankası resepti - FOTO RESEPT

Toyuq əti və göbələklə düyü zapekankası resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, ədviyyat, göbələk, doğrayıb, dəqiqə, qarışdırın, zeytun, qızardın, bişirin, xamanı, yumurtanı, düyülü, qarışığa, yarısını, Pendirin, xırda, bibər, tərəvəzləri, şirin, Formanı
BİZİ İZLƏYİN