Tərkibi:Sümüksüz mal əti-0,5 kq.
Kartof-4 ədəd
Baş soğan-2 eded
Kərə yağı-50 qr.
Sarıkök
Duz
İstiot
Dəfnə yarpağı
Keşniş və ya cəfəri
Hazırlanması:Əti tikələrə bölüb suda bişiririk. Dəfnə yarpağını da yaddan çıxarmırıq. Gaynayanda kəfini yiğırıq.
Soğonı kəsib kərə yağında qızardırıq və bişmiş əti yanına əlavə edirik. Biraz qizarandan sonra üstünə 2-3 çömçə bulyondan tökürük.
Sarıkök, duz, istiot əlavə edirik. Üstünə dörd yerə bölünmüş kartofları düzürük. Vam odda bişiririk. Bişəndə üstünə xirda kəsilmiş göyərti əlavə edirik
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: edirik, əlavə, bişiririk, üstünə, Dəfnə, Sarıkök, bulyondan, çömçə, Biraz, qizarandan, sonra, tökürük, Üstünə, xirda, kəsilmiş, göyərti, Bişəndə, düzürük, yanına, bölünmüş