• Ətli souz resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 73755

Tarix : 21.01.2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
Sümüksüz mal əti-0,5 kq.
Kartof-4 ədəd
Baş soğan-2 eded
Kərə yağı-50 qr.
Sarıkök
Duz
İstiot
Dəfnə yarpağı
Keşniş və ya cəfəri

Hazırlanması:
Əti tikələrə bölüb suda bişiririk. Dəfnə yarpağını da yaddan çıxarmırıq. Gaynayanda kəfini yiğırıq.
Soğonı kəsib kərə yağında qızardırıq və bişmiş əti yanına əlavə edirik. Biraz qizarandan sonra üstünə 2-3 çömçə bulyondan tökürük.
Sarıkök, duz, istiot əlavə edirik. Üstünə dörd yerə bölünmüş kartofları düzürük. Vam odda bişiririk. Bişəndə üstünə xirda kəsilmiş göyərti əlavə edirik

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)


Etiketlər: edirik, əlavə, bişiririk, üstünə, Dəfnə, Sarıkök, bulyondan, çömçə, Biraz, qizarandan, sonra, tökürük, Üstünə, xirda, kəsilmiş, göyərti, Bişəndə, düzürük, yanına, bölünmüş
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN