• Ətli souz resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9876

Tarix : 21.01.2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
Sümüksüz mal əti-0,5 kq.
Kartof-4 ədəd
Baş soğan-2 eded
Kərə yağı-50 qr.
Sarıkök
Duz
İstiot
Dəfnə yarpağı
Keşniş və ya cəfəri

Hazırlanması:
Əti tikələrə bölüb suda bişiririk. Dəfnə yarpağını da yaddan çıxarmırıq. Gaynayanda kəfini yiğırıq.
Soğonı kəsib kərə yağında qızardırıq və bişmiş əti yanına əlavə edirik. Biraz qizarandan sonra üstünə 2-3 çömçə bulyondan tökürük.
Sarıkök, duz, istiot əlavə edirik. Üstünə dörd yerə bölünmüş kartofları düzürük. Vam odda bişiririk. Bişəndə üstünə xirda kəsilmiş göyərti əlavə edirik

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)

Etiketlər: edirik, əlavə, bişiririk, üstünə, Dəfnə, Sarıkök, bulyondan, çömçə, Biraz, qizarandan, sonra, tökürük, Üstünə, xirda, kəsilmiş, göyərti, Bişəndə, düzürük, yanına, bölünmüş
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica