• Toyuqlu frikasse və kartof püresi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 913

Tarix : 10-02-2017, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
300 qr. toyuğun ağ əti
200 ml. xama və ya yağsız yoqurt
100 qr. kərəviz
50 qr. yaşıl noxud (təzə, dondurulmuş)
Duz, istiot

Püre üçün:
Kartof
Zeytun yağı
Yumurta
Sarıkok
Duz, istiot

Hazırlanması:
Toyuğu hissələrə bölüb, yağsız tavada biraz qızardırıq. Kerevizi kesib əlavə edirik. Smetanı əlavə edirik və biraz qaynamalıdır. Yaşıl noxud (məndə dondurulmuş təzə, Bonduelle firmasınındı 3 dəq. bişir) əlavə edirik. Sous biraz qatılaşanda, zovgə görə duz, itiot vurun.
Pürenin qaydasını yazmıram hamınız bilirsiniz. Bu receptdə olan kereviz çox faydalıdır. Metobolizoma yaxşı təsir göstərir. Kalloriləri yandırır.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: biraz, edirik, əlavə, dondurulmuş, noxud, istiot, yağsız, Pürenin, yazmıram, qaydasını, bişir, qatılaşanda, itiot, vurun, zovgə, receptdə, təsir, göstərir, Kalloriləri, yandırır
BİZİ İZLƏYİN