• Sobada qarnirli ət resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 727

Tarix : 10-02-2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
1 kq mal əti (sümüksüz, damarsız)
3-4 diş sarımsaq
rozmarin
kekik
istiot
duz
2 x.q. zeytun yağı

Qarnir:
yaşıl lobya
pomidor
duz
sarımsaq

Hazırlanması:
Əti bütöv tikə etdim, ədviyyaları yaxşı sürtürsüz. Folqanın üsdünə qoyub, üsdünə zeytun yağı tökürük. Və sarısağları ətin üsdünə və yanına düzürük. Folqanı elə bükürük ki, içindən nə sok nədə hava çıxmasın. Buna çox diqqət edin. 200 dərəcəyə 1 saat 15 dəq. qoyuruq. Çox yumuşaq və dadlı ət alınır

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: üsdünə, zeytun, sarımsaq, düzürük, Folqanı, bükürük, sarısağları, tökürük, içindən, yanına, diqqət, dadlı, alınır, yumuşaq, qoyuruq, qoyub, dərəcəyə, çıxmasın, Folqanın, Qarnir
BİZİ İZLƏYİN