Tərkibi:1 kq mal əti (sümüksüz, damarsız)
3-4 diş sarımsaq
rozmarin
kekik
istiot
duz
2 x.q. zeytun yağı
Qarnir:yaşıl lobya
pomidor
duz
sarımsaq
Hazırlanması:Əti bütöv tikə etdim, ədviyyaları yaxşı sürtürsüz. Folqanın üsdünə qoyub, üsdünə zeytun yağı tökürük. Və sarısağları ətin üsdünə və yanına düzürük. Folqanı elə bükürük ki, içindən nə sok nədə hava çıxmasın. Buna çox diqqət edin. 200 dərəcəyə 1 saat 15 dəq. qoyuruq. Çox yumuşaq və dadlı ət alınır
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: üsdünə, zeytun, sarımsaq, düzürük, Folqanı, bükürük, sarısağları, tökürük, içindən, yanına, diqqət, dadlı, alınır, yumuşaq, qoyuruq, qoyub, dərəcəyə, çıxmasın, Folqanın, Qarnir