• Tikə ətli buğlama resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5133

Tarix : 12.02.2017, 14:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
1 kq quzu əti
5 kartof
2 bolqal bibər
2 baş soğan
2 ədəd pomidor
sarıkok,duz,istiot (zovgə görə)

Hazırlanması:
Əti tikələrə bölüb qazanın dibinə düzürük. Pomidoru, soğanı, bolqar bibəri halqa şəklində kəsib ətin üsdünə düzürük. Ədviyyaları zövgə görə elavə edirik. Və 3 saat ərzində, qapağı açmamış az xodda bişiririk. Bu yeməyin avantajı odur ki, buharda bişir. Ət və tərəvəz öz süyünü buraxır və çox ləzzətli dad əmələ gəlir. 3 saatdan sonra təmizdənmiş kartofları üsdə yığırıq və bişməsini gözdəyirik.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)

Etiketlər: düzürük, buharda, bişir, tərəvəz, süyünü, avantajı, bişiririk, ərzində, qapağı, açmamış, xodda, yeməyin, buraxır, kartofları, yığırıq, bişməsini, gözdəyirik, təmizdənmiş, sonra, ləzzətli
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica